top of page
over binq

binq is een boutique advieskantoor dat ondernemers helpt met de groei van hun business door fusies&overnames of verbetering van de financiële prestaties.


binq biedt de kwaliteit en professionele aanpak van een big-four kantoor, maar met een persoonlijke touch. Bij ons geen gesprek met een partner waarna het daadwerkelijke werk door juniors wordt uitgevoerd. Nee, bij binq is what-you-see-is-what-you-get: zeer ervaren specialisten, van begin tot het eind van het traject.

 

Onze jarenlange ervaring bij grote firma's helpt ons om u doelgericht te helpen met een management buy-in of buy-out, cash flow optimalisatie of financiële herstructurering. 

Ons team bestaat o.a. uit Register Accountants, maar omdat we geen audit werkzaamheden uitvoeren, zijn we vrij van audit conflicts en kunnen u daardoor snel en efficient van dienst zijn. 

Onze diensten zijn gericht op de groei van uw organisatie, of dat nu organisch of door middel van fusies en overnames is. Ook als het even tegenzit en er extra financiële ruimte nodig is, is binq uw aangewezen partner in financiële herstructureringsprocessen.

Binnen ons team is zeer veel ervaring aanwezig met olie&gas, metaal en maak industrieën evenals high-end retail en productie van luxe producten.

het binq team

het binq team bestaat uit professionals die hun leerschool hebben gehad bij big-four firma's of internationale consultants kantoren.

Het team heeft jarenlange ervaring met internationale transacties en transities voor zowel financiële als strategische investeerders in Europa, Midden-Oosten en Azië en staat onder leiding van Joop de Hoogh

0.jpeg

Joop de Hoogh

Partner

Na een jarenlange carrière als partner en managing director bij big-four en internationale consultants firma's heeft Joop zich bij binq aangesloten. Joop is gespecialiseerd in het begeleiden van fusies en overnames en het herstructureren van de financiële basis van ondernemingen in de sectoren olie&gas, zware industrie en metaal industrie maar ook de sector luxe producten. Veel van Joop's opdrachten waren voor internationale private equity firma's als Abraaj, Carlyle, Klesch&Co, First Reserve, Waterland en Gilde. Joop is opgeleid als bedrijfseconoom en register accountant en heeft uitgebreide ervaring opgedaan met internationale opdrachten in Europa en het Midden-Oosten.

Recente opdrachten:

- Herstructurering van de Mise en Place groep (nu Hospitality Synergy Group), Maastricht

- Herstructurering van de Victoria's Secret en Bath & Body Works activiteiten in Europe

- Overname van Ted Baker activiteiten in Europa

- Herstructurering van Ted Baker Group operaties in Europa, inclusief rol als Group CFO

- Herstructurering van een industriële onderneming op het gebied van coatings

bottom of page