top of page
over binq

binq is een boutique advieskantoor dat ondernemers helpt met de groei van hun business door fusies&overnames of verbetering van de financiële prestaties.


binq biedt de kwaliteit en professionele aanpak van een big-four kantoor, maar met een persoonlijke touch. Bij ons geen gesprek met een partner waarna het daadwerkelijke werk door juniors wordt uitgevoerd. Nee, bij binq is what-you-see-is-what-you-get: zeer ervaren specialisten, van begin tot het eind van het traject.

 

Onze jarenlange ervaring bij grote firma's helpt ons om u doelgericht te helpen met een management buy-in of buy-out, cash flow optimalisatie of financiële herstructurering. 

Ons team bestaat o.a. uit Register Accountants, maar omdat we geen audit werkzaamheden uitvoeren, zijn we vrij van audit conflicts en kunnen u daardoor snel en efficient van dienst zijn. 

Onze diensten zijn gericht op de groei van uw organisatie, of dat nu organisch of door middel van fusies en overnames is. Ook als het even tegenzit en er extra financiële ruimte nodig is, is binq uw aangewezen partner in financiële herstructureringsprocessen.

Binnen ons team is zeer veel ervaring aanwezig met olie&gas, metaal en maak industrieën evenals high-end retail en productie van luxe producten.

het binq team

het binq team bestaat uit professionals die hun leerschool hebben gehad bij big-four firma's of internationale consultants kantoren.

Het team heeft jarenlange ervaring met internationale transacties en transities voor zowel financiële als strategische investeerders in Europa, Midden-Oosten en Azië en staat onder leiding van Oscar Balhuizen en Joop de Hoogh

0-1.jpeg

Oscar Balhuizen

Partner

Oscar heeft zijn leerschool gehad bij Deloitte en heeft zich gespecialiseerd in het identificeren van bedrijfsrisico’s en de adequate beheersing daarvan.
Door zijn jarenlange ervaring als corporate risk manager van een van de grootste onafhankelijke olie-traders in Europa kan Oscar bedrijven helpen met het inventariseren van de relevante operationele en financiële risico's en hoe de beheersing daarvan in hun bedrijfsmodel moet worden geïncorporeerd.
Dit stelt bedrijven in staat om te groeien en beschermd te blijven tegen onverwachte tegenvallers.

0.jpeg

Joop de Hoogh

Partner

Na een jarenlange carrière als partner en managing director bij big-four en internationale consultants firma's heeft Joop zich bij binq aangesloten. Joop is gespecialiseerd in het begeleiden van fusies en overnames en het herstructureren van de financiële basis van ondernemingen in de sectoren olie&gas, zware industrie en metaal industrie maar ook de sector luxe producten. Veel van Joop's opdrachten waren voor internationale private equity firma's als Abraaj, Carlyle, Klesch&Co, First Reserve, Waterland en Gilde. Joop is opgeleid als bedrijfseconoom en register accountant en heeft uitgebreide ervaring opgedaan met internationale opdrachten in Europa en het Midden-Oosten.

bottom of page