©2019 by binq consulting bv

BEDRIJFSOVERNAMES

Geen enkele bedrijfsovername of -fusie is gelijk. Daarom is een op maat gesneden aanpak door ervaren specialisten belangrijk. Het transactie team van binq heeft jarenlange ervaring met internationale transacties in een groot aantal sectoren voor zowel private equity, family offices of strategische investeerders.

 

De experts van binq geven u inzicht in de potentie en de risico's van de transactie en helpen u om tot een succesvolle transactie te komen. Ons team staat u van begin tot eind in de transactie bij, dus vanaf de due diligence en het begeleiden van de onderhandelingen tot en met het verkrijgen van financiering toe.

PERFORMANCE IMPROVEMENT

De onderneming draait goed, maar loopt toch af en toe tegen zijn grenzen aan. Er is ruimte voor groei, maar hoe?

De experts van binq zijn meesters in het doorgronden van de werkelijke waardedrijvers van een onderneming en hoe deze te optimaliseren om tot betere financiële resultaten te komen of snellere groei te faciliteren.

STRATEGISCHE PLANNING EN RISICO MANAGEMENT

Om een onderneming succesvol te laten groeien is het scherp hebben van de strategie op korte en lange termijn essentieel. Om tot een goede strategische planning te komen is inzicht in de omgevings- en bedrijfsrisico's een vereiste. 

‚Äč

De specialisten van binq hebben jarenlange ervaring op het gebied van risico management en het vertalen van opportunities en risico's naar een strategische planning.